Tafel

Voor de keukenpieten staat alles klaar. De rvs-werktafels, een 5-pits gasvuur, een bakplaat, een koelkast, een diepvriezer, een oven, een combi-oven, een dubbele friteuse en alle nodige keuken-materiaal. Kookpannen, kommen, opdienschalen horen ook in de keuken. Het tafelgerief zoals borden, glazen en bestek vind je in de buffetruimte. Hier staat ook de afwasmachine, de kleine microgolf en de koffiezet. Keuken- en tafellinnen is inbegrepen.

Voor de ingrediënten zorg je uiteraard zelf. De bakkerij (200m) heeft dagelijks verse broodjes. Er is een superette in Steckenborn (3km), grotere supermarkten en verswinkels zijn in Simmerath-centrum (7km)

Je wil liever de maaltijden laten bereiden en/of laten serveren?
Neem dan contact op met een cateringservice. Zij zijn vertrouwd met het huis en bieden menu’s op maat aan. Van ‘Frühstück tot barbecue, van ‘gutburgerlich’ tot uitgebreid gastronomisch. Zij leveren de maaltijden aan huis en zorgen, indien je dat wenst, voor de complete service.
Vraag ons hun adres.

Uit eten gaan kan natuurlijk ook. In Woffelsbach zelf zijn een zestal eetgelegenheden, in het naburige Rurberg (2km) ook nog eens zoveel. Er is keuze uit traditionele en Europese gerechten.

In Simmerath centrum en de naburige dorpjes zijn nog tal van mogelijkheden.